Horeca

De WijnbakkerEen uniek assortiment wijnen

Een unieke selectie kwaliteitswijnen speciaal voor de horeca. Biologische, biodynamische, natuur, orange en conventioneel geproduceerde wijnen. Daarnaast beschikken wij over een groot portfolio alcoholvrije producten.

De WijnbakkerWijnen voor de Horeca

Bent u op zoek naar specifieke wijnen voor uw onderneming? De perfecte huiswijn, mooie wijnen voor in een arrangement, die ene parel die nog mist op de wijnkaart? Naast ons uitgebreide portfolio beschikken wij over een breed netwerk waarin wij gericht op zoek kunnen gaan naar de wijnen die u wenst. Bij de Wijnbakker staat persoonlijk contact en de wens van de horecaondernemer centraal.

De Wijnbakker beschikt over een zorgvuldig samengesteld portfolio wijnen en alcoholvrije producten voor de horeca. Met een uitgebreide selectie biologische, biodynamische, natuur-, orange- en conventioneel geproduceerde wijnen, is De Wijnbakker uw wijnspecialist in het Land van Cuijk en daarbuiten.
De Wijnbakker is gespecialiseerd in het selecteren van passende huiswijnen en het maken van mooie wijn-spijscombinaties. Ook het samenstellen van evenwichtige wijnarrangementen en wijnkaarten doe ik graag voor u. Daarnaast adviseer ik ondernemingen over hoe wijn kan bijdragen aan omzetverhoging door het inzetten van wijn-spijscombinaties, trainen van personeel en uitdragen van wijnkennis naar de klant.
De Wijnbakker verzorgt naast een breed portfolio aan excellente wijnen dus ook trainingen voor uw personeel. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op en maak een afspraak.

ProeverijenVoor Horeca

Kwaliteit en maatwerk

De Wijnbakker biedt proeverijen aan, speciaal voor professionals in de horeca.

Twee proeverijen per jaar. In het voorjaar en in het najaar.

Uiteraard komt De Wijnbakker graag  bij u langs met een selectie zorgvuldig geselecteerde wijnen bij speciale seizoen producten zoals asperges en wild.

De Wijnbakker is tevens uw sommelier op afstand. Zorgvuldig gekozen wijn-spijscombinaties welke verrassen en inspireren.

Samenstellen van Wijn-spijs arrangementen en een uitgebalanceerde wijnkaartHoreca

Wij verzorgen proeverijen op maat. Middels een gedegen selectie worden wijnen geproefd en afgestemd op de wens van de ondernemer.

Horeca proeverij

Voorjaarsproeverij

Voorjaarsproeverij

Een uitgebreide selectie voorjaarswijnen en zomerwijnen. Datum en tijd volgen.

vrij entree per persoon

Reserveren
De wijnbakker
Horeca Proeverij

Najaarsproeverij

Najaarsproeverij

Een uitgebreide selectie herfst wijnen en eindejaars wijnen. Datum en tijd volgen.

vrij entree per persoon

Reserveren

Voor alle gelegenhedenBedrijfsfeest, Feesten en Partijen

De Wijnbakker verzorgt wijnen en proeverijen voor alle gelegenheden. Ook voor relatiegeschenken moet u bij De Wijnbakker zijn!

Wilt u graag meer informatie ontvangen?