Wie is de Wijnbakker

Mijn verhaal

Na de opleiding aan de Middelbare hotelschool in Amsterdam heb ik enkele jaren in de Horeca gewerkt. Van barkeeper in een buurtcafé tot in de bediening van een sterrenrestaurant. Na een carrière als hotelmanager vond ik het tijd om mijn grote passie achterna te gaan… wijn!
Ik heb als verkoper gewerkt in een van de mooiste wijnwinkels van Nederland op de Overtoom in Amsterdam. Daarnaast volgde ik diverse cursussen over wijn en heb de vinologenopleiding succesvol afgerond in één jaar tijd. Daarna ben ik over een periode van 12 jaar aan de slag gegaan als wijnadviseur bij 3 verschillende wijnimporteurs in Nederland. Met de kennis en ervaring in de horeca en wijnspeciaalzaken die ik heb opgedaan ben ik vanaf juli 2021 mijn eigen wijnadvies- en verkoopbedrijf begonnen namelijk “de Wijnbakker”. Mijn bedrijf is gevestigd in Vortum-Mullem aan de rand van het Unesco-werelderfgoed gebied de Maasheggen in het Land van Cuijk. Een prachtig ecologisch gebied waar de natuur het mooiste geeft wat zij te bieden heeft. Het uitgebreide portfolio biologische, biodynamische en natuurwijnen dat ik met zorg heb geselecteerd, sluit hier naadloos op aan. “Alles wat men met liefde en respect behandelt wordt uiteindelijk beter”.
De Wijnbakker: Excellente wijnen met het oog op een duurzame toekomst.

Jeroen Bakker, afgestudeerd vinoloog. Passie voor wijn en gastronomie. De juiste wijn op het juiste moment met de juiste mensen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De Wijnbakker is dé wijnspecialist voor consument én horeca in het Land van Cuijk en daarbuiten. Met een focus op merendeel biologische en biodynamische wijnen uit de gehele wereld bied ik kwaliteitswijnen met een verhaal voor diverse doelgroepen, tegen eerlijke prijzen. De Wijnbakker biedt deskundig advies op het gebied van wijn-spijscombinaties voor horeca én consument. Voor meer informatie kunt u middels het contactformulier op deze site contact met mij opnemen.

De Wijnbakker, Dé wijnspecialist in het Land van Cuijk