,

Hausmann Rivaner

Een fijne lichtzoete wijn uit Duitsland. Met een soepel, fruitig karakter en subtiele kruidigheid. De smaak is verfrissend en ‘lieblich’.

Lekker gekoeld op een terrasje of bij de borrel met een hapje. Past goed bij; nootjes, kip-ananas-salade, geitenkaas met mandarijn, blauwe kaas en paté. Ook heerlijk bij Oosterse gerechten.

Plezierige lichtzoete witte wijn

5.95

Categorie

Wit, Zoet

Jaartal

2020

Smaakprofiel

zoet, fris, fruitig, rijk, sappig

Alcohol

8.5%

Inhoud

0,75 liter

Regio

Nahe – Duitsland

Spijscombinatie

Borrel, Aperitief, Blauwe kaas, Pate, Oosterse gerechten

Meer informatie

Moselland

Moselland is een modern wijnbedrijf dat vrijwel in alle belangrijke Duitse wijnbouwgebieden actief is. De kracht ligt in het produceren van moderne wijnen in een populair prijssegment.

Hoewel de Kellerei Moselland gevestigd is in Bernkastel-Kues, in het hart van het Moezeldal, en hoewel ook de naam Moselland zelf misschien anders doet vermoeden, beperkt dit bedrijf zich al lang niet meer alleen tot Moezelwijnen. Moselland is tegenwoordig actief in vrijwel alle belangrijke Duitse wijnbouwgebieden. Zodoende kan het tegenwoordig een zeer uitgebreid productassortiment aanbieden in diverse smaakrichtingen, van traditioneel mild tot modern droog zoals Classic. De nadruk ligt daarbij op laagdrempelige wijnen, afgestemd op de smaak en het budget van een groot publiek, maar technisch onberispelijk verzorgd