, ,

Tarani Cabernet Sauvignon

Zwoele Cabernet Sauvignon met veel fruit. De kleur van de wijn is intens paarsrood. Het rode fruit doet vooral denken aan rijpe frambozen. Hinten van vanille. Fluweel zacht met ronde tannine.

Spijs & moment
Deze  zonnige rode wijn drink je gemakkelijk zonder er iets bij te eten, maar ook bij gegrild varkensvlees of gekruid lamsvlees. Pizza calzone, pasta champignon-tomatensaus, vegetarische lasagne, een ovenschotel met gehakt of een aubergine-courgette tajine.

Past goed bij: varkensvlees, lam, pasta, lasagne, tajine

6.95

Categorie

Rood

Jaartal

2020

Smaakprofiel

sappig, medium bodied, rood en zwart fruit

Alcohol

13%

Inhoud

0,75 liter

Regio

IGP Comté Tosolan – Frankrijk

Spijscombinatie

Lichte vleesgerechten, varkensvlees, lam, gegrilde groente, pasta, tajine

Meer informatie

Vinovalie

Vinovalie is een samenwerkingsverband van vier caves in het zuidwesten van Frankrijk. Op basis van eeuwenoude inzichten en moderne technieken maken zij succesvolle eigentijdse wijnen.

Vinovalie is een uniek samenwerkingsverband tussen vier caves in het zuidwesten van Frankrijk: Rabastens (Gaillac), Técou (Gaillac), Côtes d’Olt (Cahors) en Fronton. Zij hebben de handen in één geslagen om als vier musketiers de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Gebruikmakend van vaak unieke omstandigheden en met respect voor tradities uit de streek worden moderne wijnen gemaakt die goed aansluiten bij de smaakvoorkeur van deze tijd.