,

3 Passo Rosso

Een rijpe, zwoele, biologisch geproduceerde Zuid-Italiaanse wijn met geurtonen van gedroogd fruit, tabak en mokka. In de smaak veel geconcentreerd fruit. Proef de zon!

Een krachtige rijpe wijn in de kenmerkende Zuid-Italiaanse stijl. Gemaakt van Primitivo, Negroamaro en Sangiovese. Gedroogde druiven worden verschillende malen overgepompt met andere most om zo een grote smaakextractie te creëren.

10.95

Categorie

Rood

Jaartal

2019

Smaakprofiel

vol, zwoel, rond, sappig, dik

Alcohol

14%

Inhoud

0,75 liter

Regio

Sicilië – Italië

Spijscombinatie

Gegrild vlees, Stoofpotjes, Wild, Barbecue

Meer informatie

Cielo e Terra

Groot familiebedrijf met eigen wijngaarden maar ook met samenwerkende telers van druiven. Veel diversiteit in stijl van wijnen die afkomstig zijn uit vele regio’s

De band tussen de aarde (terra) en de familie Cielo is ontstaan in de Valle del Chiampo in 1908, specifiek op het Casa Defra landgoed, rond de bescheiden Cielo familie wijngaard. Giovanni Cielo’s nieuw opgerichte familie activiteit begon onmiddellijk vruchten af te werpen. Sinds Luca en Pierpaolo Cielo (4e generatie) de teugels hebben overgenomen, is het bedrijf van de Cielo familie versterkt door de vereniging van traditie en de ervaring van meer dan 2.000 wijnproducenten van de Colli Berici. Cielo e Terra heeft haar missie bereikt.