,

AMBR Curcuma & Ginger

Ambr is een heerlijk pittig concentraat boordevol sap van 100% bio kurkuma, gember en citroen.

Voor een lekkere gezonde levensstijl.
Mix AMBR met mineraalwater of verwerk het in een alcoholvrije cocktail. Hiervoor kun je bijvoorbeeld alcoholvrije Gin gebruiken. Tevens erg geschikt om mee te koken en te gebruiken bij desserts met gebakken gekarameliseerde ananas.

24.95

Uitverkocht

Categorie

Alcoholvrij

Jaartal

N.v.t.

Smaakprofiel

pittig, verkwikkend, vegetaal

Alcohol

0%

Inhoud

0,75 liter

Regio

België

Spijscombinatie

Dessert met gebakken ananas

Meer informatie

(No) Ghost in a bottle

Alles begon toen mijn grootmoeder me als jongeman al eens een slok liet nemen van haar glas wijn. Ze vertelde me dat ik de wijn 10 seconden lang in mijn mond moest houden en dan mocht doorslikken. Als ik de wijn na 10 seconden nog proefde, was het een goede wijn. Mijn grootmoeder importeerde zelf wijn uit het buitenland en bottelde sherry. De smaken van die tijd hebben me nooit losgelaten.

Op mijn 18 jaar begon ik samen met mijn toenmalige buurman bessen te plukken om wijn te maken op basis van fruit. Dat was geen groot succes, maar deze experimenten hebben me wel op ideeën gebracht voor de toekomst.

Toen ik 27 jaar oud was, heb ik een boerderij gekocht en een kleine wijngaard aangeplant van 300 stokken. Al snel werd het 1 hectare. Daarnaast had ik ook een escargotkwekerij. Die escargots waren gerenommeerd en kwamen zelfs bij tweesterrenrestaurants op de borden terecht.

Nadien ben ik enkele jaren actief geweest in de wijnwereld en ben ik nog in verschillende andere sectoren actief geweest zoals de wereld van het slaapcomfort, veiligheidsmaterialen, schoenen, etc., maar steeds vanuit mijn functie als verkoper.

In 2015 besliste ik mijn carrière volledig om te gooien en heb ik mijn eigen zaak, Ghost in a Bottle, gelanceerd. Ondertussen maak ik zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken. Ik blijf ook nog altijd graag experimenteren met nieuwe smaken zowel voor de creatie van nieuwe dranken als voor gerechten in de keuken.