,

Nebla Garnacha

Heldere briljant rode kleur met een paarse gloed. De geur is expressief met veel rood fruit. In de smaak rode bessen verpakt in een zachte tannine structuur. Een fijne wijn met een mediterraan karakter. Heerlijk bij lamsvlees.

Korte omschrijving

Soepele en fruitige rode wijn.

9.10

Categorie

Rood

Jaartal

2020

Smaakprofiel

rijk, fruitig, frivool, medium bodied

Alcohol

13%

Inhoud

0,75 liter

Regio

Valencia – Spanje

Spijscombinatie

Barbecue, Lam, Iberico ham

Meer informatie

Vicente Gandía

Vicente Gandía is een wijnproducent, opgericht in 1885 te Valencia. Inmiddels heeft de vierde generatie van de Gandía familie de leiding in handen.

Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waarop het bedrijf gebouwd is, namelijk een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de traditie te vergeten.

Vicente Gandía wordt gekarakteriseerd door haar internationale aanpak die ervoor gezorgd heeft dat de wijnen in meer dan 90 landen en in 5 continenten verkocht worden.

Vicente Gandía wordt gezien als het grootste wijngoed in Valencia en omgeving. Daarnaast heeft het wijngoed volgens de internationaal erkende wijngids de Penin Guide, de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdens de prestigieuze internationale competitie AWC Vienna in 2014, is Vicente Gandía uitgeroepen tot de beste Spaanse wijnproducent. In hetzelfde jaar voegde de ‘World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits’ Vicente Gandía toe aan de jaarlijkse lijst van beste wijnhuizen ter wereld.